Velkommen til Det Gode Skoleliv

Sådan går I fra konflikt til harmoni og får et barn med større selvværd og skoleglæde

Over 200 skønne familier er allerede en del af medlemsuniverset.

Hvad kan Det Gode Skoleliv gøre for dit barn nu og på sigt?

Se videoen og få svaret

 

I medlemsklubben Det Gode Skoleliv får du og dit barn hver måned adgang til over 100 online hypnoser, der hjælper dit barn til at få større skoleglæde og færre konflikter i hverdagen.


Allerede i dag kan dit barn starte en fantastisk rejse, hvor der bliver givet slip på alle negative mønstre, tanker og overbevisninger. Og du kan som forældre se frem til at få mere tid og overskud i hverdagen. 

Prøv gratis i 14 dage

Børnehypnose er ligeså sikkert og trygt som mindfulness og meditation

Forskellen på hypnose og mindfulness og meditation er bare, at hvor man ved mindfulness og meditation lærer at være til stede i nuet, have fokus på vejrtrækning og få ro på tankerne - så går hypnose lige “et lag dybere” ved at man kan erstatte de negative tanker og overbevisninger med noget andet, og lave varige positive ændringer.

Genkender du dette hos dit barn?

😥Manglende selvværd/selvtillid

😥Indlæringsvanskeligheder

😥Uro og rastløshed

😥Manglende appetit og kræsenhed

😥Angst/social angst/præstationsangst

😥Sorg/vrede

😥Sensitivitet overfor f.eks. lyde

😥Ubehag og besvær, når der skal tages tøj på

😥Et negativt syn på at gå i skole

 

Hvad får dit barn ud af Det Gode Skoleliv?

🥰 Et godt selvværd

🥰 Troen på sig selv og sine evner

🥰 Indre ro

🥰 Koncentration

🥰 Fokus

🥰 Føle og vide, det er i orden at lave fejl

🥰 Reducere sensitiviteten så hverdagen bliver lettere

🥰 Nemt ved at komme i skole

🥰 Kan være i og rumme det sociale i f.eks. skolen

🥰 Glæde sig til at komme i skole

Det Gode Skoleliv er en dyrebar investering i dit barns fremtid

Hypnoserne i Det Gode Skoleliv er en terapiform, hvor man arbejder direkte der hvor de negative vaner, tanker, overbevisninger og adfærd ligger. Hypnoserne giver dit barn en unik og stærk tro på sig selv, som dit barn vil tage med sig i voksenlivet. En evne til at kende sit eget værd og dermed være god til at kunne sætte grænser for sig selv, hvilket er en afgørende faktor for at kunne trives i uddannelseslivet, voksenlivet og i nære relationer. Gennem mine børnehypnoser vil du få et barn, der hviler i sig selv, får de bedste forudsætninger for at kunne trives, både fagligt og socialt. Et barn, der er imødekommende, har let ved forandringer, lære nyt og som er nysgerrig på livet.

Du er her, fordi du enten gerne vil hjælpe dit barn eller skabe de bedste forudsætninger for dit barn. Det, der gør Det Gode Skoleliv til et ekstra stærkt værktøj i hverdagen er, at det er til alle børn. Hvad der er fælles for alle er, at de kan få så meget ud af livet, når de har et fundament af overbevisninger om at de er fantastiske, som de der. Troen på sig selv er den bedste medspiller – især når, der kommer modgang. Når dit barn vokser op med troen på sig selv og egne evner, så vil dit barn ikke blive væltet omkuld, når livet viser tænder.

Det Gode Skoleliv er både til barnet, der er velfungerende, og til barnet som der har det svært.

I Det Gode Skoleliv er der hypnoser, der kan hjælpe dit barn med at forebygge, forbedre eller vedligeholde tanker, vaner, adfærd og overbevisninger. Der er for eksempel dagshypnosen: ”Jeg er god nok – præcis som jeg er”. Samtidigt er der også hypnoser, der kan hjælpe dit barn med det, der er svært. Her kan hypnoserne ”Giv slip på tøjsensitivitet” og ”Jeg er god til at læse” nævnes. Jeg kan garantere dig for at hypnoserne i Det Gode Skoleliv dækker langt det meste – endda hypnosemodstand. 😉

 

I Det Gode Skoleliv får I hver måned adgang til:

5 moduler pr. aldersgruppe

Forløbet indeholder 3 aldersinddelte hypnosemoduler:

 • Hypnosemodul 6-8 år
 • Hypnosemodul 9-12 år
 • Hypnosemodul 13-15 år

Du får alle hold med, så forløbet kan følge dit barns udvikling.

24 godnathypnoser

Godnathypnoserne er længere end dagshypnoserne og inviterer dit barn ind til at nu skal der slappes af og soves. Dit barn får ligeså meget ud af hypnoserne under søvnen, da hypnoserne taler til barnets underbevidsthed. 

 

28 korte dagshypnoser

Dagshypnoserne er dejligt korte og derfor nemme at invitere ind i en måske travl hverdag. De giver dit barn et skønt afbræk i løbet af dagen. 

Alle 28 dagshypnoser findes også i en lang udgave med baggrundsmusik, hvis dit barn vil sove til dem.

Sideløbende forældreforløb

Du får som forældre en helt særlig bonus med: 5 hypnose moduler og 20 dagshypnoser, som hjælper dig med at få mere overskud i hverdagen.

Facebookgruppe

Du får adgang til en facebookgruppe hvor jeg går LIVE og svarer på spørgsmål 1 gang hver 14. dag. Så I er sikre og trygge ved at anvende forløbet til jeres barn, samt har direkte adgang til et fællesskab, der måske deler lignende situation med jer.

Guidende videoer

Videoer på medlemssiden, hvor jeg svarer på de oftest stillede spørgsmål. Der er også en "Mød Pernille" video, som er god til lade dig barn vide, hvem jeg er, så I trygt kan gå i gang med at bruge hypnoserne.

NYHEDER:

Vi har en app!

Som noget helt nyt ligger Det Gode Skoleliv nu i Simplero medlemsappen, som er tilgængelig i både App Store og Google Play. Det er derfor nemmere end nogensinde før at benytte sig af hypnoserne og en ekstra bonus er, at man kan downloade hypnoserne til offline brug.

Lavfrekvente hypnoser

Alle mine hypnoser er i gang med at blive lavet lavfrekvente. Og de første ligger allerede klar!

Det er nok bare at lytte i nogle minutter om dagen:

Hvis dit barn lytter til en lavfrekvent hypnose i blot 5 minutter, svarer det til at dit barn har hørt den almindelige hypnose 9 gange.

Alle kan have gavn af mine lavfrekvente hypnoser, men de er især gode til børn, der syntes det kan være kedeligt eller svært at skulle aktivt lytte efter, hvad der bliver sagt i en hypnose. Og så er det også en ærlig sag, at ikke alle børn synes det er lige behageligt at lytte til mig - især her er en lavfrekvent en rigtig god mulighed.

Lavfrekvent hypnose uden musik

Som noget helt nyt er der landet den første lavfrekvente børnehypnose UDEN musik. Dette har været efterspurgt af flere medlemmer med børn, der har autisme og som ikke kan lytte til baggrundsmusikken.

Få adgang til Det Gode Skoleliv nu uden binding

Vælg hvilken løsning, der passer jeres familie bedst. Uanset hvad, får I altid 14 gratis og bindingsfrie dage.

Det Gode Skoleliv er altid helt uden binding.

Hverdagsritualet, der giver din familie mere tid

De fleste familier kender alt for godt til en presset hverdag. Og tanken om at skulle tilføje en ny vane til rutinerne kan virke helt uoverskueligt. Heldigvis er pointen med mine online børnehypnoser, at de i den lange ende frigiver mere tid.

Tiden du og dit barn ville have brugt på konflikter eller på at få tøj på/komme ud ad døren formindskes i takt med, at I begynder at bruge hypnoserne. Og særligt tid på at falde i søvn om aftenen vil I opleve en mærkbar forskel på.

De korte dagshypnoser varer blot 9-24 minutter, og de kan nemt tilføjes til hverdagen i forbindelse med andre aktiviteter. Dit barn kan nemlig lytte til dem mens der leges, males, spises eller andet. Dit barn kan selvfølgelig også bruge dagshypnoserne som et dejligt lille afbræk i løbet af dagen.

Godnathypnoserne varer 35-47 minutter, hvor der er afslappende musik den sidste del af hypnosen, så dit barns søvn ikke bliver afbrudt ved at hypnosen slutter. Godnathypnoserne fungerer som en slags godnathistorie, hvor dit barn selv er hovedperson i fortællingen. Godnathypnoserne kan bruges i stedet for godnatlæsning, hvis dit barn har lyst til det.

Mulighederne for Det Gode Skoleliv er mange, og det er derfor nemt og enkelt at indføre Det Gode Skoleliv som et nyt og fantastisk værktøj til en enklere og bedre hverdag.

1.600 familier har allerede benyttet sig af mine børnehypnoser 

En hypnose inden for (næsten) alle emner, der sikrer dig og dit barn en hverdag med trivsel

I Det Gode Skoleliv kommer vi igennem et bredt og varieret udvalg af hypnoser. Der er et hypnoseforløb med 5 hypnoser, der fokuserer på at give dit barns selvværd og selvtillid et gennemgribende løft. Men derudover er der en masse dags- og godnathypnoser inden for bl.a.:

 • Selvværd og selvtillid
 • Angst
 • Vrede
 • Indre ro
 • Troen på sig selv og egne evner i skolen
 • Sociale relationer
 • Urolig søvn/problemer med at falde i søvn
 • Skolevægring/skoleglæde

Derudover er der også en fantastisk samling af hypnoser til dig, som er forælder med fokus på:

 • Overskud og energi
 • Reducering af stress
 • Selvværd og selvtillid
 • Troen på egne forældreevner

"Hvad hvis mit barn ikke vil lytte?"

Ja, eller vil I overhovedet få brugt jeres forløb?

At starte en ny rejse mod en bedre og mere harmonisk hverdag, betyder også at man må skabe nye vaner. Og det kan være rigtig svært i en hektisk børnefamilie. Derfor er det enormt vigtigt, at I bliver taget i hånden og guidet bedst muligt på jeres rejse. Heldigvis kan Det Gode Skoleliv nemt stables på jeres eksisterende vaner og rutiner, så I ikke skal til at finde tid til noget nyt i en i forvejen travl hverdag.

Hypnoserne kan nemlig sagtens lyttes til imens dit barn sover (nogle forældre finder tryghed i selv at lytte hypnosen igennem først). 

Men hypnoserne kan også stables sammen med andre vaner, rutiner og aktiviteter, som I i forvejen har.

Hvis dit barn for eksempel godt kan lide at tegne, så sæt en hypnose på imens. Eller mens I er ude at køre eller gå. Det kan også være at I en gang om ugen vil bytte godnathistorien ud med en dejlig godnathypnose.


Det sker også at nogle børn ikke vil lytte, fordi de ikke kan lide lyden af hypnose, og her bliver I som medlem af Det Gode Skoleliv også guidet i, hvordan I møder barnet i dette. Her er det en mulighed enten at sætte hypnosen på efter at barnet er faldet i søvn eller bruge de lavfrekvente hypnoser.

"Børnehypnose kan være løsningen på konflikter, gråd og skoletræthed. Men vigtigst af alt kan det skabe grobund for et liv med troen på sig selv, som følgesvend"

- Pernille

Bliv klogere på børnehypnose

Derfor virker hypnose: De 95%

Vidste du at 95% af alt, hvad dit barn foretager sig i løbet af en dag, foregår per ren automatik

Det vil sige, hvis dit barn ikke er til at få ud af døren om morgenen, kommer op og skændes i frikvarteret og senere ikke vil lave sine lektier, er der ikke tale om overvejede og bevidste handlinger. 


Det er nemlig underbevidstheden, der er på spil og ligger som en slags kodning og afspiller forskellige reaktioner på de ting, der opstår i løbet skoledagen og derhjemme.

Det betyder heldigvis ikke, at det ikke kan ændre sig. Men det er ikke alle metoder, der vil virke lige godt. 
Logiske argumenter kan prelle helt af, da de henvender sig til den bevidste del af hjernen, og det altså ikke er her, de “negative programmer” bliver opbevaret.

Når vi vil ændre på underbevidstheden og guide den i en mere positiv retning, er hypnose måske det mest effektive værktøj, samtidig med at det foregår på en meget blid og behagelig måde for barnet. 

Sådan adskiller hypnose sig fra andre terapiformer

Der findes i dag heldigvis flere former for terapi, der for mange kan virke rigtig godt. 

Psykologer og psykoterapeuter er virkelig dygtige, når det kommer til at få sat ord på, hvad der rør sig hos barnet og få nogle værktøjer til at dele med udfordringer som f.eks. angst.

For nogle børn vil det at snakke om alt det svære dog være en svær og hård proces. 

Meditation og mindfulness er fantastiske metoder til at få ro på og lære at komme væk fra hovedet og de negative tanker. 

Hypnosen minder faktisk på mange måder om meditation, men går "et lag dybere" ved at tage fat i de negative tanker og erstatte dem med noget andet og bedre. Ved 1:1 forløb vil der også være samtaleterapi med barnet. 

Sådan foregår et online hypnoseforløb

I får adgang til en medlemsside, hvor der ligger 5 hypnosemoduler klar, inddelt i 3 aldersgrupper. Dit barn skal lytte til ét modul i gerne 2 uger, før I går videre til næste modul.

Når I lytter til hypnoserne er det en god idé at gøre det lidt ekstra hyggelig det sted dit barn sidder eller ligger, med f.eks. en ekstra pude, tæpper, bamser mm.  

Det er også helt okay, dit barn har brug for noget bevægelse imens. F.eks. ved at sidde og tegne eller sidde med en lille bold eller professorterning.

Ud over de 5 hypnosemoduler, som svarer til 80% af et personligt 1:1 forløb hos mig er der 20+ godnathypnoser og 25+ korte dagshypnoser med i forløbet. 

Som en helt særlig medlemsfordel, får I løbende mulighed for at byde ind med ideer til hypnoser, og der vil derfor løbende blive lavet flere hypnoser, baseret på jeres ønsker.

Forældreforløbet 

 

Forældreforløbet er med i dette forløb som en bonus, da vi alle ved, at når man som forælder trives og har overskud og energi til at være nærværende, så får ens barn det endnu bedre.

Derfor har du som forælder mulighed for at tage på en fantastisk forandringsrejse sammen med dit barn. I kan snakke om hypnoserne, hvordan det føles, og det giver en følelse af sammenhold. 

Du kan anvende forløbet som en lille forkælelse, hvis du føler, at du egentlig har det godt i dig selv eller dit liv. Du kan også anvende det, hvis du føler, at du har brug for at lave store forandringer i dit liv eller i forældrerollen.

 

5 hypnosemoduler 


Forløbet består af 5 sessioner. I dette forløb får du personligt og som forælder ryddet op og givet slip på de ting i fortiden, som der spænder ben for dig i forhold til selvværd, selvtillid og at være den forælder, du gerne vil være. Du opnår også en følelse af og viden om, at du er god nok og fantastisk præcis som du er. Du får redskaberne til at mærke dig selv, tro på dig selv, og stå ved dig selv.  

Mød terapeuten Pernille

Mit navn er Pernille Lynggaard Nielsen, jeg er hypnoterapeut og indehaver af Hypnosehuset Lynggaard. Jeg har særlig erfaring i at arbejde med problemstillinger, der relaterer til børn og forældre, og er specialuddannet inden for områderne børnehypnose og børnehypnoterapi. På de uddannelser, jeg har taget, fokuseres der på psykoterapien, så den uddannede hypnoterapeut kan levere en bedre terapi, der også strækker sig ud over hypnosen.

På den private front, kan det nævnes at jeg selv er mor og kan relatere til livet som forældre og de problemstillinger man som forældre kan stå i. Derudover har jeg redet hele mit liv, både for hyggen og nydelsen ved at være sammen med hesten og naturen, men også været aktiv konkurrencerytter. Lige for tiden, er der dog ikke meget tid til ridning, da mit fokus ligger på min egen virksomhed, min søn og vores hund.

pernille facebook profil

ANBEFALINGER

Hør hvad andre familier siger

 • "Vi oplevede en hjælp allerede fra første hypnose. Vi stod i en krise med en dreng på 11 som ikke kunne gå i skole, det hjalp hypnosen på på få dage, og da vi havde ventet på en samtale med skolepsykologen i 2 mdr havde han overvundet sin angst via hypnoser og samtalen var overflødig"

  Helle

 • "Forløbet har været meget nemt og ligetil. I skolen er Liva ikke så opgivende, og hun virker mere rolig, og jeg ser hende mere selvsikker med troen på det nok skal gå. Især godnathypnoserne er bare ren guld for hende på alle måder"

  Benedicte

 • "Vores søn kommer ikke så tit i konflikt og er blevet bedre til at udtrykke sine følelser. Skolen har forsigtigt noteret sig fremgang"

  Anonym

 • "Det har været et rigtig godt forløb. Vores datter er blevet mere glad og positiv, hun er blevet lidt modigere i forhold til de sociale relationer, og hun stoler lidt mere på sin egen dømmekraft. Ift. skolen er hun blevet meget mere selvstændig med lektierne, er begyndt at læse lidt mere og hun har fået lyst til at invitere pigerne til fødselsdag"

  Christina

 • "Min søn har fået mere tro på sig selv i situationer hvor han før ikke ville deltage eller gav hurtigt op"

  Anonym

 • "Vi har nu i ca 2 måneder brugt dine godnat hypnoser. Vores yngste dreng har et problem med selvværdet og selvtillid. Og med vrede . Vi mærker nu en dreng ,der er bedre til at styre sig og hurtigere falder ned efter et vredes udbrud  og som følger bedre med i skolen.  

  Og han falder hurtigt i søvn og vågner glad og frisk klar til en ny dag  

  Vi vil forsætte med godnat hypnoserne 😊 

  Tak."

  Anne

testimonial icon

"Vi har brugt hypnoser til vores søn, de er super gode og vi kan mærke en stor forandring på ham. 

Vi søgte hjælp i sin tid grundet mistrivsel i hans gamle børnehave, det var så slemt at han vågnede hver nat omkring kl. 3 og spurgte om han skulle i børnehave, var svaret ja sov han ikke mere, var svaret nej sov han efter 2 min.

Samtidig med at vi valgte at skifte børnehave, valgte vi at afprøve, hypnoserne, for at gøre det nemmere for ham at komme videre.

Vi bruger stadig hypnoserne ved behov og er med i det “store børne klub” hvor vi har adgang til alle hypnoserne.

Vi mærker en gladere dreng og en mere balanceret dreng. I de perioder med store skift (så som skolebørn der går ud af børnehaven) bruger vi dem for at hjælpe ham igennem, de sværere stunder som jo er en del af livet.

En bonus er at der også er adgang for os som forældre, og det er vi super glade for. De hjælper os til at få mere energi og overskud i hverdagen. Samt har de hjulpet min mand i forhold til sin angst!

Det kan varmt anbefales herfra!"

Michala

testimonial icon

"Jeg har i et par år efterhånden brugt, godnat hypnoserne fra Hypnosehuset Lynggaard, til min søn hver aften 😴

Min søn er 11 år, og han har flere forskellige diagnoser blandt andet, GUA (Autisme), ADHD, angst mm.
Disse diagnoser skaber udfordringer for min søn, fylder i hverdagen og flere af dem giver ham nedsat livskvalitet og begrænser ham i at leve "et normalt liv"❣️
I flere perioder har "opgaver" som at gå i skole og at være væk fra Mor, været umulige for ham at udføre.
Opgaver som de fleste børn heldigvis ikke har så svært ved.


Og i næsten et år bed min søn hans negle så langt ned, at det blødte hver dag, det var så pinefuldt for ham (og mig!) 💔
Men det var en form for "selvskade" - altså at han skabte en fysisk smerte, så han ikke så tydeligt kunne mærke den psykiske smerte.
Efter han er begyndt at lytte til hypnoserne hver dag, bider min søn ikke negle mere! Og jeg skal nu huske at klippe neglene, for at de ikke bliver for lange 😅

Jeg skriver denne anbefaling som MOR ❤️
En mor der magtesløs i flere år har set, og mærket, hvordan situationen blev forværret, en mor der har været vred, ked af det, frustreret og en mor der ramte et punk, hvor man bliver villig til at prøve alt i verden, for at se bare en lille bedring! 🙏🏻
Og hvor ville jeg dog ønske at jeg kendte til Det store børneforløb, langt tidligere.

Jeg er bare en Mor der gerne vil dele min personlige erfaring, med alle forældre derude, uanset om de har et barn med diagnoser, et barn der mangler et selvtillidsboost, et barn der har svært ved at sige farvel om morgenen, et barn der har svært ved at falde i søvn om aftenen, eller noget helt andet.
Jeg ønsker blot at give andre muligheden for, at få lige så stor glæde af Det store børneforløb som vi har 🌸
Jeg ser en tydelig forskel på min søn. Han hviler mere i sig selv, han har fået større selvtillid, han har fået bedre selvværd, han har mere indre ro, han har nemmere ved at falde i søvn, og så bider han IKKE negle mere.

Herhjemme er hypnosen en vigtig del af vores faste senge ritual.
Jeg vælger en godnat hypnose hver aften, og den sætter jeg på når vi har sagt godnat, og jeg går ud.
Så ligger min søn, godt og trygt i sin seng, og lytter til Pernilles behagelige stemme, som guider ham igennem eventyrlige rejser og fantastiske eventyr i hypnosen 🍀

OG det bedste ved hypnose er, at det ikke har nogen betydning om han falder i søvn eller ej, for hypnosen taler til underbevidstheden , og underbevidstheden lytter med - også selvom at han sover.

I pressede/stressede perioder, bruger vi også dagshypnoserne, som en tiltrængt pause i løbet af dagen.
Min søn lægger sig godt til rette på sofaen, får et tæppe over benene og lytter til hypnosen i høretelefoner 🎧
Det er helt tydeligt at han er mere rolig, mindre overstimuleret og nemmere kan klare resten af dagen, efter den mentale pause hypnosen giver ham.

Som jeg ser det, så er det en livslang gave jeg giver mit barn, øget selvtillid og bedre selvværd hjælper og gavner ham jo ikke kun nu og her, men det vil også gavne ham resten af hans liv.

Det store børneforløb, og Pernille, får i hvert fald mine varmeste anbefalinger! ⭐️

Vores hverdag ville ikke være den samme, hvis min søn ikke havde fået den hjælp, som Pernille giver ham via hypnoserne - det er en uvurderlig hjælp og støtte i vores liv 🥰"

Louise

FAQ

Spørgsmål og svar til børnehypnose

Har du et spørgsmål, der ikke er besvaret nedenfor? 

Så skriv til mig på 

mail@hypnosehusetlynggaard.dk ✉️

Ja det er det. Hypnose er minder om meditation, så du kan være sikker og tryg ved det der sker. Meditation handler mere om at finde roen, og mærke sig selv, hvorimod hypnosen er en blid men effektiv form for oprydning af gamle mønstre (i børnehøjde) og derefter positiv programmering af underbevidstheden, så det for dit barn f.eks. bliver lige så let at elske sig selv som at trække vejret.

Nej, dit barn på 17 år vil også få det ud af hypnosen, som han skal. Om det så er bedre selvværd, mod på skolen eller hjælp til eksamensangst.

Ja, det kan dit barn sagtens. Dit barn kan nemlig sagtens sidde og lege eller tegne, mens det lytter til hypnosen. Jeg oplever også tit på klinikken, at børn der f.eks. har ADHD eller på anden måde har svært ved at finde ro, finder en dyb ro, når de er i hypnosen, fordi  jeg under hele hypnosen snakker, og det giver deres system ro og tryghed til at slappe af og tage imod forandringer.

Lade dit barn lytte til hypnoserne så mange gange han eller hun har lyst til det, og så have fokus på at lægge mærke til alle de små positive forandringer der kommer undervejs.

Hypnose virker ved at man på en blid måde om-programmerer underbevidstheden f.eks. i forhold til selvværd og selvtillid, indlæring mm.

På bare 2-25 minutter om dagen kan dit barn få en lettere hverdag. Hvor længe og hvor ofte I vælger at lytte er helt op til jer selv. Hypnoserne kan nemt blive en del af hverdagen, hvor der lyttes mens der laves andre ting, dit barn godt kan lide. Jeg ved også at mange i medlemsklubben nogle gange udskifter godnathistorien med en godnathypnose, da jeg bruger historiefortælling i mine hypnoser.

Ja, sagtens. Mange børn som har været i 1:1 behandling hos mig bruger efterfølgende Det Gode Skoleliv som et slags efterværn. Som medlem af Det Gode Skoleliv får man desuden efter 6 måneders medlemskab 10% rabat på 1:1 børnehypnose. Du kan læse mere om 1:1 børnehypnose her: Børnehypnose - Hypnosehuset Lynggaard